Nya skyltar i våra fönster

11 december 2014
Så här när julen närmar sig pyntar de flesta i sina hem. Pynt är viktigt för stämningen och vi på ÖKV är inte sämre än någon. Därför har vi valt att pynta på hemsida och Tv-rutan med en liten tomteluva på vår logotyp. Vi har även nya ÖKV skyltar i våra fönster som syns ut över stortorget i Växjö.

Lokalproducerad Julkalender

4 december 2014
Julkalendern Stjärnan är tillbaka ifrån förra året. Det är bröderna Olle och Calle Rydqvist som står bakom manus och produktion av denna spännande julkalender. Nya avsnitt varje dag fram till jul. Häng med!

Fullmäktige x3

20 november 2014
Nästa vecka producerar vi tre fullmäktigemöten.

Medina och Samida praktiserar

3 november 2014
Denna veckan blir andra veckan i rad som vi har en uppsättning av två glada praktikanter på ÖKV. Förra veckan var det Anton och Johan som arbetade mycket med redigering. Denna veckan är det istället Medina och Samida som ska hjälpa till på kanalen.

ÖKV producerar inte längre Växjö kommunfullmäktige

15 oktober 2014
Från och med idag är det ett Stockholmsföretag som kommer att producera åt Växjö kommun när det gäller kommunfullmäktige och andra allmännyttiga aktiviteter.

ÖKV sänder under valet!

11 september 2014
Nu sänder vi valet! Under söndagen kommer du kunna följa valet i ÖKV TV. Vi kommer uppdatera med diagram av statistik som kommer rulla i rutan där du kan se hur många röster respektive parti har fått. Häng med och kolla de lokala resultaten i ÖKV TV.

Superdebatt 3 september

28 augusti 2014
Inspelning av SUPERDEBATT, Onsdag 3/9 kl.17.00 på Palladium. Toppnamn från Växjöpolitiken debatterar lokala frågor som rör dig. Öppen dörr och fritt inträde till inspelningen.    

Premiär, Dagens Parti!

18 augusti 2014
Dagens Parti! Förmodligen en av de viktigaste programserierna inför valet, som du inte ens tänkt på. När vi röstar riktar vi oftast blickarna till den stora nationella arenan, men glömmer bort att titta på hemmaplan. Hur många lokala representanter har du egentligen koll på?

Populära Storgatan åter i augusti!

2 juli 2014
Efter första omgången av Storgatan har vi fått uppleva mycket puls, sång, politik och gångtrafikanter. Nu har det populära sommarmagasinet tagit uppehåll under juli och återkommer i augusti med nya färska reportage som sänds ifrån ÖKVs stuga mitt på (surprise surprise) storgatan. På återseende!

Fotbollsmagasinet Avspark Kronoberg förnyas och återkommer med ny partner!

4 april 2014
Den uppskattade programserien Avspark Kronoberg kommer att leva vidare i år med ny samarbetspartner. Det är Hasse Sjöholm och hemsidan Fotbollssnack.com som i år går in som ny partner till Öppna Kanalen Växjö. I år kommer programserien att få en rejäl make-over och moderniseras. Fokus kommer...

Sidor