I medlemsskapet ingår möjligheten att visa en till två sidor information i slingan, alltså det som visas i TVn när inga program sänds. (Se Bli medlem för vad som ingår i olika medlemskap.) Slingan brukar sändas kl 00-08, 10-12 och 14-18 varje dag och varje skylt syns ungefär var 5e minut. Nedan följer beskrivning om vad du behöver tänka på när du skapar en sådan informationsskylt.

Utseende & längd

Det vi behöver är en film på max 2 minuter med storleken 1280x720p, eller ett annat 16:9-format (bredden 78% större än höjden), eller en bild, er logotyp och texten som ska vara med.

Vi kan hantera de flesta filformat, men vill helst ha dem i mp4png eller jpg.

Maximalt antal tecken texten får vara är 300 per sida, inklusive titel och mellanrum, vilket är ca 50 ord.

Består skylten av bild och text, kommer tiden den visas att anpassas till hur mycket text som ingår.

När ni är klara

Skicka texten i ett mail där ni även skriver föreningens namn och eventuellt önskat startdatum för skylten och bifogar filmen/bilderna, till [email protected].

Vi kan administrera detta utan extra kostnad, men om ni vill göra det själva finns det ett formulär på vår hemsida där ni kan skapa pch ändra dessa skyltar när ni vill, läs om detta här.

Ni kan även komma in med bilderna på papper som vi kan scanna (max A4), en USB eller liknande till oss på Infanterigatan 10, bara kontakta oss innan och se så någon är här.

Om ni har frågor

eller vill komma hit och diskutera detta med oss, maila oss på [email protected] eller ring 0470 322 600