Om du vill ha det här nyhetsbrevet via e-post, anmäl dig då under rubriken Kontakt/Nyhetsbrev.

Sprid gärna vidare det här till medlemmar i er förening/organisation och andra som kan vara intresserade!

Hemsida

Öppna Kanalen Växjö har nu en hemsida, som kommer att uppdateras kontinuerligt. Adressen är www.oppnakanalen.se/vaxjo

Diskussionsforum

Vi vill ha en levande debatt kring Öppna Kanalen, det är ju vi alla tillsammans som gör kanalen till vad den blir! Registrera dig på Öppna Kanalen Växjös diskussionsforum och var med och diskutera, ställ frågor och kom med idéer. Adressen är www.oppnakanalen.se/vaxjo/aspbb. Du kan också klicka på rubriken Forum på hemsidan.

E-nyhetsbrev

Om du vill fortsätta att få uppdateringar om Öppna Kanalen Växjö via e-post måste du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Det gör du på hemsidan, under rubriken Kontakt/Nyhetsbrev. Direktlänken är www.oppnakanalen.se/vaxjo/kontakt1.asp

Börja skicka in program för sändning

Öppna Kanalen Växjös sändningar planeras komma igång inom ett par månader. För att ha något att visa behöver ni nu börja skicka in de program som redan finns producerade! Kanske ni har en film om er förening/organisation? Kanske någon ni känner har gjort en kortfilm, dokumentär eller musikvideo? Vem vet vad som döljer sig i byrålådorna…

Om ni har program som kan visas på Öppna Kanalen, gör så här:

1. Skicka in en lista med information om programmen, med titel, innehållsbeskrivning, tidslängd och om filmen innehåller musik som är upphovsrättsskyddad hos STIM. Maila till vaxjo [at] oppnakanalen [dot] se

2. Så fort som Öppna Kanalen Växjö har en postadress kan ni också skicka in själva programmen till Öppna Kanalen. Helst ska det vara på DVD eller DV, men det går också bra med VHS. Hör av er om ni har filmer på annat format, så ska vi se om det går att konvertera.

På hemsidan kan ni läsa mer om ansvarig utgivare och annat som har med sändningar att göra. Mer information om det kommer efterhand, men det är viktigt att vi kan börja bygga upp en programbank redan nu. Hör av er om ni har några frågor!

Medlemskap

Vi kommer snart att skicka ut information om hur föreningar och organisationer betalar sin medlemsavgift för att sända under resten av 2005. För att kunna erbjuda alla som vill sända bästa möjliga stöd, både med utrustning och med handledning, är det viktigt att så många som möjligt blir medlemmar redan det här året. På det sättet hjälper ni till att ge Öppna Kanalen Växjö en bra kick-off. Det ska ju bli en kanal med bra kvalitet där många både sänder och tittar, eller hur?!

Det var allt för den här gången. Det kommer snart mer information om vad som händer. Men var med redan nu och hjälp till att utveckla Öppna Kanalen Växjö!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen Öppna Kanalen Växjö genom Daniel Westergren