ÖKV har nu i samarbete med Kantspel.se spelat in ett pilotavsnitt av Sveriges första och Största handbollsmagasin: Knorr & Flipp. Programmet har premiär ikväll (3/10) 18.00 på ÖKV TV, ÖKV Play och på Kantspel.se.

Det är programledare Joakim Wensby som leder programmet som varar i dryga 40 minuter och täcker alla de hetaste nyheterna inom handbolls världen. Tre meriterade och åsiktsberikade experter gästar programmet och sparar inte på krutet. Heta diskussioner om de hetaste nyheterna just nu.

Experter i pilotavsnittet är:

Peter Hedin, som bland annat tagit Sävsjö till 5 SM-guld på damsidan och som spenderat många år som tränare i Allsvenskan.

Maria Broström, en av de bästa handbollsspelarna när hon spelade sina åtta säsonger i elitserien. Denna säsong lånar hon ut sin talang till ett lag i Allsvenskan.

Glenn Göransson, Kristianstadsexpert som kommenterar handboll i radio och TV. Glenn har även spelat i Kristianstad tidigare.

Förhoppningen är att pilotavsnittet ska generera ett intresse och bli en "snackis" i handbollsvärlden. Vad som följer i framtiden är ovisst, men väldigt spännande.