TV-program med kunskapstävling mellan åttondeklassare

9 december 2010
Idag ägde en historisk inspelning rum i Öppna Kanalen Växjös studio. Åttondeklassare från fyra högstadieskolor tävlade i en kunskapstävling. Totalt 32 elever från Bergundaskolan, Braås skola, Fagrabäckskolan och Teleborg Centrum gjorde upp om vilken som är Växjös bästa åttondeklass.

Direktsändning av Växjö Vipers mot Karlstad

27 november 2010
Söndagen den 28:e november är det dags för den andra direktsändningen från den södra innebandyallsvenskan med Växjö Vipers. Seriefyran Karlstad är det som den här gången gästar serietrean från Växjö. 

Nytt ungdomsprogram från John Bauer-elever

24 november 2010
Tagga Till heter det UF-företag som tio gymnasieelever på John Bauer-skolan har startat tillsammans. De läser IT-Media-programmet och är alla intresserade av film och TV. På fredag sänds deras första program i Öppna Kanalen Växjö.

Skicka frågor eller synpunkter under direktsändningen av Öster Direkt

19 november 2010
På måndag, 22 november, är det premiär för direktsändning av ett direktmöte. Öster är stadsdelen som ska diskuteras. Medborgare träffar politiker och tjänstemän för att diskutera frågor som rör Öster.

Direktsändning på webben från Växjö Vipers mot Skoghall

14 oktober 2010
På söndag, 17 oktober, tar Växjö Vipers emot Skoghalls IBK i innebandyallsvenskan. Matchen sänds direkt på ÖKV Play. Det är Peter Tufvasson från Skoghalls IBK som producerar sändningen från matchen.

Ny webbsida och ny logga

2 oktober 2010
Nu har Öppna Kanalen Växjös nya webbsida lanserats. Vi hoppas att den ska locka många besökare och även engagera fler att göra sin röst hörd. I samma veva tar vi en ny logga i bruk.

Strul med ÖKV-utsändningen i Vidingehems nät

14 september 2010
På grund av en strulande fibermottagare i Vidingehems central i Rottne har det periodvis varit problem med utsändningen av Öppna Kanalen Växjös sändningar till Vidingehems hyresgäster. Deras tekniker arbetar med att åtgärda detta. Det kan innebära sändningsuppehåll i ytterligare ett par veckor.

Maila frågor till Valkaka!

27 augusti 2010
Inför valet den 19 september kommer Anna Maria Lingmerth att träffa representanter för partierna i ett lite annorlunda program. Samtidigt som de samtalar om politik och Växjös framtid bakar de en kaka. Hur kommer tårtbitarna att fördelas i valet?

Direktsänd handboll i helgen

20 augusti 2010
Växjö HF anordnar i helgen Mix Megapol Handball Tournament i den nya NCC Arena. De gästas av lagen Fyllingen och Drammen från Norge och Ystads IF och Sävehof från Sverige.

Nyheter från VäxjöNytt i slingan

4 augusti 2010
Avdi Islami Öppna Kanalen Växjö, Staffan Spångvall VäxjöNytt, Natalia Fejzullahu VäxjöNytt och Leyla Yumer Öppna Kanalen Växjö. Foto: Lars-Erik Lindahl, VäxjöNytt.se

Sidor