ÖKV fortsätter sända independent-filmer på fredagar. Förra fredagen (27/9) kunde man se filmen Non-existent (Handsome Pictures) på ÖKV. Kommande två fredagar (4/10 & 11/10) sänds ytterligare två filmer ifrån Handsome Pictures men 4/10 sänds även filmen FLASH ifrån Epictures Studio kl. 18.15/20.15/23.15 samt på lördag 08.15/12.15.

Kort om FLASH:

"Flash är 15 år och har precis flyttat till en egen lägenhet i väntan på att socialen ska hitta en ny fosterfamilj till henne. Bara några dagar efter att hon flyttat in blir hon kontaktad av en person på nätet som vet skrämmande mycket om henne.

När hon sent en kväll är på väg hem blir hon överfallen och kidnappad av en man. Hon måste kämpa för sitt liv och när hon ser chansen att fly så tar hon den. Men frågan är, hur långt kommer hon på sin flykt innan hon blir stoppad?.."

Om Epictures Studio:

Epictures Studio är ett filmkollektiv som drivs av ett gäng som älskar att förmedla berättelser via film! Vi brukar kalla oss själva för konstnärer, för det är väl det vi skapar, konst?! Sedan 2006 har vi jobbat med film och vi har mycket mer att berätta och förmedla till folket i framtiden så detta är bara början på filmer som har betydelse.

Mer info finns på:
http://www.epicturesstudio.com/flash.html