Växjös hjältar och gemensamma utmaningar - Februari

Växjös hjältar och gemensamma utmaningar - Februari 2018

av: Växjö kommun 6 år 2 månader sedan Programlängd: 0:08:22
Nytt år innebär nya möjligheter och en nyhet för i år är att Växjö Kommun nu har en förvaltningschef för kommunledningsförvaltningen. Det innebär att kommunchef Monica Skagne kommer vara ute mer i kommunens verksamheter och kan jobba lite mer med kommunikation.

Så från och med nu kommer koncernledningen göra filmer om ett aktuellt tema. Temat är något som rör oss alla i koncernen och filmerna används för att förtydliga och förklara en utmaning eller en aktivitet som vi alla står inför och arbetar med. Detta är första filmen och i den är temat Temperaturmätningen, som vi nyligen fyllt i för andra gången i koncernen. Filmen är ett komplement till annan information och andra aktiviteter som görs kring temperaturmätningen, medarbetare kommer också naturligtvis få information och arbeta med Temperaturmätningen i sin arbetsgrupp.

I varje film utses också Växjös hjältar. Det är en medarbetare eller en arbetsgrupp som gjort något speciellt för våra invånare, medarbetare, företag eller besökare. Se filmen för att ta reda på vem som är Växjös hjälte denna gång! Kan lova att det är en person som både gör speciella saker för invånarna, sina kollegor och platsen Växjö.

Nästa film kommer i maj 2018.

Medverkande

Monica Skagne